a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

Alltid Öppet

Tjänster fungerar 24/7 Sön. - Mån.

Facebook

Twitter

Sök
Menu

Offert på din Vårdnadstvist

5 st offerter (Gratis)

Icke-bindandeHitta en Advokat för din Vårdnadstvist

Timpriser från Advokater i Sverige. Du förbinder dig inte till något.

5 st Offerter från Advokater & Jurister i din stad.

Förklaring av Tjänsten 4 Enkla Steg
a

Ange dina uppgifter

Detta behöver vi veta

Vi behöver veta ditt namn, efternamn, i vilken stad du efterfrågar juridisk rådgivning i samt direkta kontaktuppgifter i form av e-post eller telefonnummer att nå dig på.

Ta emot offerter

Du blir kontaktad

När du har skickat in din förfrågan kommer advokater att börja kontakta dig, detta sker oftast redan samma dag. Snabbast går det om du skickar in din förfrågan måndag – fredag Kl: 08:00 till 18:00 men tjänsten fungerar måndag till söndag.<br />

Jämför Priser

Hitta det billigaste priset

När du har tagit emot dina offerter är det dags att jämföra priser mellan advokaterna.<br /> Du kommer se att de flesta anger sitt timpris, detta gör att det är väldigt enkelt för dig att se vilken advokat som kan erbjuda dig bäst pris per rådgivningstimme.<br />

Välj Advokat

Hit skickas ditt prisförlag

Gör ditt val och kontakta den advokat som du tycker ger dig bäst pris eller som du fick bäst kontakt med. Du hittar ytterligare tips längre ner i denna artikel med tips på hur du bör välja. Bestäm in en tid för första mötet och sedan är det klart!<br />

Fyll i formuläret för att få svar på dina vårdnadsfrågor.

Hitta en bra advokat med dessa tips

Det är viktigt att du har en duktig och skicklig advokat som företräder dig vid tingsrätten. Om du följer tipsen nedan kommer du hitta en advokat som kan ge dig professionell juridisk rådgivning och hjälp vid en vårdnadstvist. På forumet kan du diskutera vilka olika bra advokater och jurister inom vårdnadsfrågor som finns tillgängliga och som kan hjälpa dig: Gå till forum.

Inrikta dig endast på specialister

Det finns många advokater och advokatbyråer och de är oftast specialiserade på olika områden. De flesta advokatbyråer skyltar öppet inom vilket juridiskt område de är specialiserade.

Du bör därför välja en advokatbyrå som är specialiserad på familjerätt, på den advokatbyrån finns det garanterat en advokat som är specialiserad på skilsmässor och vårdnadstvister.

När du väljer vårt formulär ovanför kan du enkelt framföra i meddelandefältet att du söker efter specialiserade advokater.

Du kan alltså redan där sortera ut de mer allmänna advokaterna.

Statistik på tidigare vårdnadstvister

När du har letat på advokater som verkar lämpliga kan du börja sortera ut fler genom att fråga dem om lite statistik. Fråga hur många olika vårdnadstvister de har företrätt i rätten, och hur många av dessa vårdnadstvister som advokaten har vunnit.

Om advokaten har en bra statistik så brukar det inte vara några problem att få ut de här uppgifterna, de som inte har lika bra statistik brukar inte vara lika angelägna av att dela med sig av statistik.

Begränsa dig inte till din stad

Om du bor i en mindre kommun kanske det är svårt att hitta en vårdnadstvist advokat, men kom ihåg du kan anlita vilken advokat som helst i hela Sverige.

Om du letar i hela Sverige är utbudet stort och det är lättare att jämföra olika advokater. Du kan ha en stor fördel av att välja en bra vårdnadstvist advokat från exempelvis Stockholm om du vet att barnets andra förälder har en allmän advokat från en liten kommun.

Det är givetvis dyrare att anlita en advokat från en annan stad då han eller hon måste räkna in resekostnader. Det är upp till dig om du tycker det är värt att betala lite mer för att få en fördel gentemot den andra parten.

Personkemi eller Pris

När du har tagit emot offerter från ett par advokater kan man göra en utsortering efter lite olika kriterier, de allra vanligaste är priset då de flesta vill ha ett billigt timpris. Så här bör du tänka:

  • Om kostnaden är viktig för dig så kan du jämföra vad de olika advokaterna kostar och välja den som är billigast
  • Om personlig kontakt är extra viktigt för dig bör du välja den advokat som du får bäst kontakt med.
Gå med i Forumet

Diskutera vårdnadsfrågor med andra medlemmar

Forum om Vårdnad
Det är gratis att bli medlem

Vår Jurist svarar på dina frågor

Nyttja erfarenheter från andra i samma situation som dig

BLI MEDLEM