a

Facebook

Twitter

Copyright 2015 Libero Themes.
All Rights Reserved.

Alltid Öppet

Tjänster fungerar 24/7 Sön. - Mån.

Facebook

Twitter

Sök
Menu

Lär dig mer om oss

Kontoret

I hjärtat av Stockholm
Ensamvårdnad Kontoret i Stockholm

Kungsgatan 37

Postnummer: 111 56

Stad: Stockholm

Land: Sverige

Om hemsidan och dess syfte

På ensamvårdnad.com hittar du mycket fakta och information om ensam vårdnad, vårdnadstvister och andra vårdnadsfrågor. Hemsidan ska ses som en informationsportal där där man kan få tag i blanketter och där man kan få svar på sina frågor i forumet.

Prisjämförelsetjänst

Vår prisjämförelsetjänst där du kan hämta in gratis offerter från advokater och jurister lanserades i December 2015. Målet med detta är att inte enbart vara en informationsportal utan även en mellanhand mellan personer som söker juridisk rådgivning och advokater och jurister i Sverige som kan hjälpa dessa personer.

Läs vår policy och mer om tjänsten där.

Kontakta Oss Här

Skriv din fråga och skicka in

Använd kontaktformuläret för att komma i kontakt med ägaren bakom hemsidan.

Detta kontaktformulär används bara för att diskutera hemsidans innehåll, samarbetsförfrågningar och liknande.

Vill du ha svar på en fråga om ensam vårdnad så kan du ställa den i forumet så svarar vår jurist på den. Vill du ha en prisuppskattning från advokater och jurister i din stad så ber vi dig att använda formuläret på den sidan.

Kontaktuppgifter

Här hittar du alla kontaktuppgifter du letar efter

Support: info@ensamvardnad.com

Sophie (Juristen): sophie@ensamvardnad.com

24 timmar

Vi svarar inom 24 timmar.

Kontorstider

Mån – Fre: 08.00 – 16.00

Skriv för oss

Vi är alltid intresserade av fler duktiga skribenter inom Juridik som kan hjälpa till att sprida nyheter och bra information om vårdnadsfrågor, känner du någon eller vill du själv börja skriva för oss så kan du kontakta oss via formuläret på den här sidan så diskuterar vi vidare. Vi söker framförallt juriststudenter som har läst familjejuridik och som vill ha en erfarenhet att sätta på CV:et innan det är dags att börja söka jobb efter studierna är klara, vi uppskattar också såklart även mer erfarna skribenter.

Skribenter

Vi har för närvarande en skribent på sidan och det är vår jurist Sophie som även svarar på frågor i forumet. Du hittar Juristens profilsida här.